Det är nästan 9år sen den här bilden togs skulle jag tro.
Men jag kunde inte låta bli att lägga ut den. "I´m a punkrocker. Yes, I am!"

image413
Jag och Leo sitter och laddar för babysången nu.
Vi har redan hunnit dra av ett par låtar. Låter riktigt fint när han kompar med sina marackas.
Näe, uscha. Om han hade en mamma som kunde sjunga så kanske det skulle kunna låta fint.Igår hade vi besök av mina föräldrar, alltså Leos mormor och morfar.
Dom kom hit och hämtade gamla fönster som morfar ska göra någon form av växthus av i deras sommarstuga. Vi får väl se vad det blir av.
Dom kom även hit med en lövkorg så vi kan få bort alla löven på gräsmattan nån gång. Det är så jobbigt att springa med skottkärra och dessutom ha koll på Leo. Mycket smidigare med en korg.
Så tog dom även med symaskinen. Så nu kan jag sy lite igen. Ska försöka få ordning på några gardiner. Men just nu har jag inte någon som helst lust till att sy. Får se om det blir nåt av med det nu när Joel blir ledig.Idag är det ju som alla vet sista april. Som en vis man sa "sista april, det är nån gång i maj det va?"
Vis och vis. Nu ser ni hur klyftiga Joels kompisar är.

Vad ska ni göra idag?

Vår lilla familj är bortbjudna till Leos kompis Vincent.
Så jag ska nog ta och slänga ihop en chokladkaka idag så vi har nåt att gnaga på efter maten.
Grillning för hela slanten!

Ha en underbar Valborg!
Jag har nyss blaskat av mig. Fasen va varmt det är.
Jag är inte en sommarmänniska jag. Avskyr när det är för varmt. Tur att det fläktar en massa ute. Längtar till man kan bada. Jag ska bada av bara fan i år då jag inte kunde bada en endaste gång förra sommaren.
Jag och Leo gav oss ut på en promenad idag faktiskt, och det blåste som tusan efter när vi vänt och var på väg hem igen. Så det blev inte fullt så långt som vi hade tänkt.
Och inte såg vi "bäbarna" idag. Jag kallade får för "bäbar" när jag var liten om det är någon som undrar vad det är för nåt.
Dom har nämligen fått kommit ut i vårsolen dom också. Och tre små lamm bor där i hagen med de tre stora. Så otroligt söta är dom och det tyckte även Leo att dom var. För han pekade och gjorde ifrån sig sånna där pipljud som han gör när han ser nåt han tycker om, exempelvis som när han ser katten.

Igår hann jag med att putsa fyra fönster, städa en våning och trappen. Idag har jag städat en våning till men inte putsat några fönster alls. Det är för soligt idag helt enkelt.
Dammsugningen har jag experthjälp till. När Leo tycker det går för sakta framåt så kryper han upp bakom dammsugaren och puttar på. Sen drar han iväg på en liten tur och kommer strax tillbaka för att kolla så man sköter sig.
Så håller han på hela tiden då man dammsuger. Knasig unge! Men han älskar ju dammsugaren, så det är väl ändå ett gott tecken.