... för idag.

Ha en skön lördag!


image364
Mellan klockan 20 och 21 ikväll släcks miljontals lampor runtom i världen som en del av Earth Hour - världsomfattande kampanj för att få ner energiförbrukningen.
Men tydligen är det bara vissa städer som satsar på det.
Varför inte uppmana alla länder och länders befolkning?
Jag har vart dåligt informerad om detta ända fram till idag då jag själv har läst på lite.
Men är det någon i den här trakten som kommer att haka på?

Det känns ju lite fånigt att sitta själv i mörkret en timme om inte grannar och andra i ens närhet tänker göra samma sak. Kanske det är bara jag på en radie av 2mil som släcker alla lampor.
Är det då någon mening att ens göra det?

Hallå? Tänker du släcka ikväll?
Som alla vet så är vi just nu utan bil.
Joel åkte för att bogsera hem bilen idag. Väl där kikade han på den för att kanske konstatera ett annat fel. Och mycket riktigt. Det är inte bränslepumpen som behöver bytas ut, utan det är ett relä som gått.
Tackar allra ödmjukas gör min plånbok just nu.
Har man riktig jäkla otur kan det vara svinigt dyrt. Och då kostar det 1000kr. Men det är ändå mindre än vad en ny bränslepump kostar. Så för mig gör det inget. Det är snarare en glad nyhet.
Så på måndag har vi kanske ruskat liv i gamla bettan igen.Jag torkade ur lådorna i köket idag. Jag hade världens bästa hjälpreda ska ni veta. Leo!
Han är ju helt hopplös och ska vara med och riva och slita i allt. Han är så nyfiken!
Visserligen är det väl bra att han är nyfiken. Men ibland önskar man att han kunde leka lite med nån sak så en annan kunde få göra sånt i ett naffs. Så länge han är glad och nöjd och vill vara med så spelar det väl inte nån roll ändå att han sinkar morsan i sina sysslor. Herrejösses, dom sysslorna finns ju kvar till senare också.