Ibland blir jag så arg på mig själv.
Var ju in på skolan idag och diskuterade arbetet. Rapportskrivningen alltså. Och jag kan glatt meddela att jag skrivit en rapport endast en gång i mitt liv. Så det här gick ju inte så jävla bra.
Visst, nu tar jag väl kanske i. Men det kunde ha blivit ett VG om jag hade försökt lite mer. Vilket grämer mig så oerhört mycket ska ni veta.

Å andra sidan så har jag fått ett VG- på ett arbete som jag helt och hållet trodde att det skulle gå käpp rätt å helvete. Så det liksom jämnade ut sig ändå. Så lite glad har man väl vart ändå  idag.
Men jag vill ju ha ett betyg med VG rakt igenom då det är det högsta vi kan få. Jaja, man kan inte få allt här i världen.
Å hade jag lagt ner mer tid så kanske jag hade fått det.

Nu ska jag dega i soffan. Imorgon blir det en låååång dag med en massa folk.
Leo ska ha lite kalas här hemma.
Hade från början planer på att köra två kalas. ett för barn och ett för släkt. Men så mycket som det har vart för mig nu på slutet har jag ingen som helst ork för två kalas. Så det får bli ett enda, ganska litet, istället.
Fick precis mitt resultat på hemtentan. Och det blev..... Trumvirvel nu då.

Ett VG!!!!
Najs som fan!
Då vet jag att jag får ett VG i slutbetyg på en av kurserna som är en av de största.
Det känns riktigt riktigt skönt ska ni veta.

På fredag ska jag redovisa och diskutera min rapport. Och även hitta fel på andras rapporter.
Sen, nästa fredag, då är det slut på skolan. Då får jag mitt betyg och en härlig avslutnings lunch.
Kan ni förstå vad skönt?! Ett år av studier är nu avslutat. Och jag tyckte faktiskt inte att det var så krävande.
Gruvar mig däremot för den dagen jag tar klivet mot Universitet alt. Högskola. Men det fixar man nog säkert också.
Jag kan allt!

Lite måste jag ju få skryta.
Dagens lopp blev rätt lyckat. Leo vurpade några gånger. Men tog sig i mål trots trängsel runt banan.
Innan loppet var han arg över att starten drog ut så på tiden. Lade sig ner för att strejka.Men väl i mål så fick han sätta sig för att återhämta sig efter ett tufft motstånd.Stolt medaljör!Efter dagens lopp så åkte jag hem för att lämna en trött och bångstyrig unge, för att sedan återvända till stan.
Där köpte jag tyg till kökssoffan och stolarna, medicin till en sjuk gubbe, ny behå till mig, och lite smått och gott till junior från IKEA. Bland annat ett par extra pottor så det hinns med att springa när det börjar dra ihop sig för pottträning, några förvaringsgrejjor att hänga i taket och några fotoramar.

Ikväll så dök farfar upp och hälsade på. Alltså Leos farfar.
Då var det dags att ta ut motorcykeln och köra varv på varv ute på gräsmattan. Så nu måste batterierna laddas innan det går att köra nåt mer.