Jag är trött som fan idag. Ändå var det jag som äntligen fick en sovmorgon.
Vi har massor att göra, men båda är som två slöa sälar. Värmen gör att jag inte orkar göra mer än nödvändigt.
Men idag måste jag. För jag åker ju tillbaka till stugan ikväll. Och då ska alla konstiga saker vara gjorda innan jag far.
Jag måste klippa gräs, städa bilen, tvätta en massa, packa.... Och jag har ingen lust med nåt.

Näe, nu är det slut på vilostunden!
Nu ska det kokas kaffe så kanske man vaknar till liv en kort sekund.

Vad händer hos er idag?
För er som inte visste det kan nog Leo tala om det för.
Efter en stund med glassen mellan sina små fingrar började skrutten bli ledsen. Det var kallt!Observera hinken  bakgrunden. Den blev en jätterolig kisshink. Leo satt på kanten med fötterna i och kissade, samtidigt som han fnissade som en galning.Vi är nu hemkomna från sommarstugan.
Vi har hunnit med en massa och ingenting. Vi anlände till stugan vid lunchtiden på onsdagen. Då hann vi med ett dopp i havet. Även på torsdagen blev det lite doppande. Leo är som galen i vattnet. Han bara skrattar och kan nästan slänga sig hejdlöst ut. Så man måste vara på sin vakt konstant med den vilden i havet.
På torsdagkväll sydde jag färdigt min bärsele. Den blev sådär. ser fin ut i sömmar och så. Men en del tabbar har man ju gjort. Men första selen kan väl aldrig bli perfekt. Om man inte är syproffs så klart. Vilket jag inte är. Brukar bara klara av raksöm när det är dags att fålla gardiner.Fredagen var en varm dag. Nästan så man smälte bort.
Inget dopp blev det då, utan istället gav vi oss iväg mot Hudiksvall.
Jag besökte Albert&Herbert. Inte tusan hade dom nå billiga barnkläder tyckte jag. Samma prisklass som dom stora klädkedjorna i stan. Så jag handlade siffror att sätta på huset, ett par shorts till mig (som jag som vanligt inte orkade prova, så dom passar inte), en mugg till min mor, en boll till Leo.
Hade jag haft pengar hade jag nog gått löst på alla otroligt vackra ljuslyktor dom har där. Men jag vände istället bort huvudet och snyftade lite för mig själv.
Sen blev det babyproffsen för att köpa ett solskydd till Leos bilstol. Stackarn höll ju på att få hjärnan kokt i bilen
Där fick han även en mjukdjurskossa. När expediten skulle ta den för att slå in det i kassan så stortjöt Leo i tron om han inte skulle få den tillbaka. Men när den var tillbaka i hans famn så höll han den stenhårt i kramgrepp och vägrade släppa taget.
Efter det besöket for jag vidare till moster Agda och lämnade bilen, mamma och Leo för att själv springa bort på Illbattingar. Där fick Leo sig en cool t-shirt och en bodysuit från IdaT.
När jag var klar där så var det ju dags för kalas hos min kusin Göran som fyllde 40 i fredags.

Efter en massa kalasande var Leo helt slut. Han somnade i min famn i deras gunga som satt i äppelträdet. (Med nya bodysuiten på så klart)

När vi inte badade i havet så fick Leo bada i sin lilla svampbassäng på baksidan av sommarstugan. Nästan lika roligt det sa han.Och Joel har lackat färdigt bilen. Skönt att det är ur världen. Nu är det bara resten kvar. Polera lite och att sälja räsern.
Inatt har det tydligen vart ett jävla väder runt om. Men jag har sovit som en liten gris och inte hört nåt alls. Trots att jag alltid sover med fönstret öppet.
Joel berättade att det har blixtrat och dundrat runt om. Men inte har jag hört nåt.
Jag vaknade till lite av nån smäll utanför fönstret. Men jag var så yrvaken att jag trodde det var nån granne som var ute och väsnades. Så jag bara vände på mig och svor lite "vafan ska dom ute och göra denna tid på dygnet".

Idag blir det nog bara lugnt. Ska ta och tvätta lite för att sedan packa för trippen till stugan imorgon. Jo, jag ska tillbaka igen. Var bara tvungen att fara hem och betala räkningar. Så nu ska vi tillbaka och måla stugan lite.
Vi ska nog också försöka hinna med en tripp in till stan idag. Jag måste se om jag hittar några shorts till mig själv. Dessutom måste kyl och frys fyllas på lite.

Långt inlägg och en massa dravvel. Hoppas ni mår bra alla där ute!
sitter nu i stugan och svettas som en tok. vi har badat i havet flera dagar i rad och det är hur skönt som helst i vattnet. jag bloggar mer när jag kommer hem. det tar sån tid att blogga med mobilen.